РазчáнЧени снáЖки

gallery/3.1.1-kakvo-e-snazhki-za-razchanchvane-blog-300-200

Снáжка е умалително на «снагá»; в превод от български диалект това означава тяло. За да бъде разчáнЧена една снЖжка, тя първо трябва да е била изчáнчена. А изчáнЧена е онази снáжка, част от която е поразкривена от чрезмерно натоварване. (към статията)

gallery/3.1.2-diamantena-garbitsa-blog-300-200

Мускулът в долната част на врата става прекомерно натоварен и започва да увеличава тонуса си чрез тренировки с тежестта на главата. На лице е един добре трениран мускулен участък, чиято функция е да противодейства на ... (към статията)

gallery/3.1.3-mobilno-sarfirane-blog-300-200

Сърфирането с мобилно устройство е нова съставка в двигателното поведение на човека. Факт е, че сърфирането започва „за малко“, значи няма нужда от подбор на специална позиция и положение на тялото. Опита показва, ... (към статията)

gallery/3.1.4-govorene-po-mobilen-bez-ratse-blog-300-200

Говоренето по телефона без ръце е много удобно докато се режат зеленчуци. От една страна горната част на главата е наведена напред към плота, от друга страна е наклонена в страни. Освен това мускулите на врата ... (към статията)

gallery/3.1.5-razni-manieri-pri-hodene-blog-300-200

Бонуси от природата!

1) Напрежение и болки в коленете, в таза, в пръстите на краката, в кръста, в раменети, в горната част на гърба, във врата от нехомогенно мускулно натоварване.

... (към статията)

gallery/3.1.6-zhest-na-svenliva-krasota-300-200

Налице е загуба на способността на ходилата да правят свивки в права линия при петите. Свивката става чрез усукване на мускулите и ставите. На практика се извършва елегантно замятане на ходилото навътре. ...

(към статията)

gallery/3.1.7-stoene-prav-i-neobhodimost-ot-podpirane-blog-300-200

За да стои изправено човешкото тяло ползва два крака. Често става така, че двата му крака не са достатъчно добре подготвени за да поемат тежестта на тялото за повече от 5 минути. Тогава възниква необходимост от подпиране върху ... (към статията)

gallery/3.1.8-dvizhenya-pri-hranene-blog-300-200

Очевидно движенията при хранене не са никак елементарни. Освен това се практикуват няколко пъти на ден. Това ги превръща в двигателно поведение.

... (към статията)

gallery/3.1.9-moyata-top-3-klasaciya-snazhki-za-razchanchvane-blog-300-200

ТОП 3 класация 1-ва позиция: Необходимост от подпиране – заради неговото масово и пълноценно интегриране в двигателното поведение.

... (към статията)